Anyák napi üdvözlőkártya

Az anyák napi virágot feldobhatjuk egy saját készítésű üdvözlőkártyával is. Az üdvözlőkártya elkészítéséhez érdemes valamilyen vastagabb, lehetőleg színes lapot használni, de ha ilyesmi nincs otthon, és már nincs időnk elmenni beszerezni, akkor sima fehér lapból is kivághatunk egy kis kártya méretű darabkát, amit aztán filctollal díszíthetünk. A kártyát díszíthetjük szívecskékkel, virágokkal vagy sormintával, a szélét pedig bevághatjuk ollóval, vagy akár mintát is vághatunk bele. Ha van felesleges gyermekkori fotónk, amit erre a célra felhasználhatunk, beleragaszthatjuk az üdvözlőkártyába, vagy írhatunk anyák napi idézetet is bele.

Kisebb gyerekek a kezüket is körberajzolhatják, és felnőtt segítségével kivághatják. A kis kéz forma kiváló alap az üdvözlőkártyának. Használhatunk virág vagy szív alakzatot is.

Ha a lap derékszögben való kinyitása után a közepére (szintén derékszögben) kis csíkokat ragasztunk (ezek a lappal így négyzet alakot formálnak, ha oldalról nézzük, mikor a lap derékszögben van nyitva), akkor ezekre a csíkokra virágokat, szíveket ragasztva 3 dimenziós üdvözlőkártyákat is alkothatunk. A lap bezárásakor a csíkok és a rájuk ragasztott díszek is "bezáródnak", és csak kinyitás után veszik fel a 3 dimenziós alakot.

Nem baj, ha a lap nem lett tökéletes, biztos, hogy a próbálkozást értékelni fogja a megajándékozott!

uborka2011. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!